|
•
|
| חולצות וקפוצ'ונים עם הדפס
|
vokal0 |
|
|
Jan 12, 2009 | 09:37 |
|
|
חבר´ה הגעתי לחב´ מדהימה עושים קפוצו´נים וטישרטים איכותיים גם בכמויות קטנות (15 קפוצ´ונים) וקיבלתי אחלה שרות, למי שצריך פרטים: 03-5578778
אתר החברה: WWW.ELDACOM.CO.IL
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 23, 2008 | 15:47 |
|
|
שוב, בשם הפוליטיקה של מועדון כפר-סבא, סייפנו צריכים לנסוע עד לעכו (שם אין אף סייף דקר משתתף) לאליפות ישראל לגילאי 15.
לא ברור לי מה זה בא להוכיח. שהנהלת מועדון כפר-סבא דומה להנהלה הנוכחית של איגוד הסייף? אולי מספיק לפגוע בסייפנו בשם הפוליטיקה?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 23, 2008 | 15:50 |
|
|
וזאת ללא קשר לטענתכם הצודקת לאיגוד להודיע מראש את זמני התחרויות.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 21, 2008 | 16:02 |
|
|
אפשר לדעת על איזה פוליטיקות אתה מדבר ומדוע התחרויות לא מתקיימות בכפ"ס?
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 20, 2007 | 15:49 |
|
|
אני סייף מנצרת עילית...אני פתחתי פורום סייף והייתי רוצה שכמה שיותר סייפים ייכנסו אליו, הפורום התחיל לפעול לא מזמן ויש בוא באנרים (פרסומות) זמניים .בשביל להיכנס לפורום צריך להרשם
הכתובת
www.fenceisrael.col.li
תודה
קישור מצורף:
הפורום
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 14, 2007 | 09:06 |
|
|
שלום,
רציתי לשאול לגבי תחרויות בכפר סבא. שנה שעברה (ומסתמן שגם השנה) היו צריכים כל הסייפים של המועדון לנסוע לתחרויות בכל רחבי הארץ. לפני כן הרבה מהתחרויות היו בכפר סבא. אני מבין שבגלל כל מיני פוליטיקות של המועדון הוא מחרים את ארוח התחרויות בכפר סבא. נראה לי כי הדבר הוא גול עצמי. אין הדבר מרגש את מי שהמועדון מנסה להפעיל עליו לחץ אולם הוא מאד פוגע בחברי מועדון כפר סבא עצמו. הסייפים צריכים לבזבז זמן וכסף על נסיעות ארוכות ומיותרות. האם לא הגיע הזמן להפסיק להעניש את עצמנו? אני מניח שאני לא היחידי שהדבר חורה לו.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 26, 2007 | 08:17 |
|
|
התחרויות במשך שנים היו בכפר-סבא. היה לזה דברים טובים ופחות טובים. האמת היא שהתחרויות היו תריכות, כמו בכל העולם, להתחלק על פני כל הארץ, וכל המועדונים.
אין ספק שהמרכזיות של כפר-סבא צריכה לתת לה עדיפות באירוח יותר תחרויות, אבל לא יותר מכך.
בעיות באיגוד ישנן, וכמו שמסתמן ימשיכו בזמן הקרוב. אני מעריך שכשייסתיימו (במהרה בימינו), התחרויות ייתקיימו בכל הארץ.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 28, 2007 | 08:44 |
|
|
לא הייתי מחכה עד שהבעיות יפתרו (כפי שציינת תמיד יש בעיות ואין סיבה שאחרי שנה שכלום לא זז בגלל החרם שלכם משהו יזוז בהמשך). הפוליטיקות והמריבות הללו פוגעות אך ורק בסייפים שלנו!
אנא הניחו את כל הפוליטיקות בצד ופעלו לטובת הסייפים, אותם אתם אמורים לייצג.
חזרו לארח לפחות כמו מקומות אחרים ורצוי גם יותר מכך.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 19, 2007 | 22:08 |
|
|
לא לשכוח, שבוע הבא תחרות ראשונה!! תחרות מבחן מנוקדת לנערים ונערות (עד גיל 20)
כולם לישון על זה, לא לפחד להתרגש, ולהיות הכי טובים שאתם יכולים....
חתימה טובה, אוהד
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| בדיקות רפואיות + תשלום
|
אוהד |
|
|
Sep 06, 2007 | 01:10 |
|
|
אבקש מכולם להתעדכן על הבדיקות הרפואיות ולסיים את נושא התשלום!
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 04, 2007 | 21:10 |
|
|
האימונים התחילו, יש....=]]]
חחח אני פה בתכלס כדי לבדוק אם הפורום עובד...
לכל הבעיתיים תשאלו אותי באימון אני יסביר לכם איך נכנסים...חשוב לזכור את הסיסמא ושם המשתמש שאתם נרשמים...
ביי אוהבים נפגש חחחחח
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 05, 2007 | 14:32 |
|
|
רבותיי, הפורום עובד, רק צריך להפקיד לזכור שם משתמש וסיסמא
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| הרשמה למועדון ובירורים
מועדון הסיוף כפ
|
|
|
Jul 23, 2007 | 11:35 |
|
|
ניתן להירשם למועדון דרך המאמן אוהד בטלפון 052-5398048 או בכתובת ohad@fencing-ks.org
|
|
|
|
|
|
|
|
|